Please enable JS

Családállítás

A családállítás lényege

A családállítás itthon Bert Hellinger személyével vált ismertté. Működésének alapját Hellinger Rupert Sheldrake biológus által morfogenetikus mezőnek nevezett információs hálót tartja, mely az összetartozó élőlények között láthatatlanul van jelen. A családállítás során ezt szellemi mezőnek hívjuk. sorsunkra hatást gyakorol a tágabban értelmezett családunk tagjainak, felmenő rokonainknak az élettörténete. A családrendszerünkben törvények uralkodnak, melyek megsértése hatással van a rendszer tagjaira, a következő generációkra.

Ezeket a családi lélek minden esetben érzékeli, és a rendeződés érdekében irányít bennünket, általában úgy, hogy nem is tudunk róla. Hogy a nehezebb sorsú családtag lelkének a megsegítésére siessünk, akár szeretetteljes fogadalmat is teszünk, segítve őt ezzel.

Családállítás során felszínre kerül a tudattalan fogadalom, lehetőség adódik rá, hogy oldó mondatokkal feloldást kapjon. A valóság felismerésével másként tekinthetünk az életünkre. Vissza adhatunk nehéz sorsokat, annak akié valójában, ezáltal megszüntetve a kötődést. Életenergiánkat a saját életünkben használhatjuk tovább. Az oldódás akár azonnal is bekövetkezhet, de elképzelhető, hogy fokozatosan, hosszabb idő alatt történik meg. Ahogy a lélek készen áll.

csaladallitas.jpg

BEJELENTKEZÉS és INFORMÁCIÓ:

0620-984-8936
info@harmoniapont.hu
www.harmoniapont.hu

IDŐPONT:
előjegyzés szerint